A

//Jelly Buttons
Aku Sedih Tau ?
Tuesday, 13 November 2012 • 09:18 • 0 comments

Mama ! :'( *asal panggil mama pulak nie ? -.- SilapSilap . Hurmmmm , aku rase nak pergi check hati aku la . Macam tak de perasaan je aku nie . Kalau ade pon , aku biarkan je . Dia sakit pon . Aku buat tak tau je . Ye laaa , kene jage perasaan orang lain , perasaan aku tak perlu jage . kau selalu suruh aku happykan kau , diri aku pon tak de yang nak happykan . What the sad life ? huh ! -.- dah la kau cakap "nape awak suke berlakon?" tak rase ke bende tu bodoh ? selame nie aku berlakon depan kau ? kau nie memang , tak pernah percaye aku . tak percaye sangat ke sampai cakap aku berlakon ? terkejut kottt bile kau cakap macam tu . ohhh , lupe . aku bukannye baik sangat pon . memang patut pon kene macam tu . tak pe-2 . Rase macam robot . hahaha ! asyik kene maki je . *bagi aku , tu maki , bagi kau aku tak tau la . aku rase aku boleh tahan lagi . untuk kau , ape pon boleh :) nak tau tak kenape time kau tanye aku diam ? and bile kau tanye nape aku diam , aku jawab aku tak tau nak cakap ape . nak tau tak nape ? sebab aku tengah cover suare aku . faham-2 je la . tak pe laa , kau kan laki , aku nie perempuan . aku patut jage hati kau elok-2 . nanti luka sikit , susah pulak . aku nie dah la tak reti pujuk orang . *rase bersalah nie* . haha . kau tanye aku cane tah , yang aku ingat kau cakap pasal aku nak jage hati kau .. and .. waktu tu sebenarnye aku tengah lukakan hati kau . kan ? macam la kau jage hati aku . tak pe la . tak kisah pon :P hahaha . aku tak boleh nak cite sangat perasaan aku . sikit dah la . yang lain aku simpan selagi aku boleh . bape kali la aku nak cakap . aku nie tak sebaik yang kau inginkan , tengok la , malam nie aku dah buat kau sakit hati kan ? kau mesti sakit hati ngan aku kan ? dah la aku tak pandai buat kau happy , aku tak boleh nak ubah kau . tau tak ? aku dah tak larat nak ubah orang , asyik tak jadi je . aku tak sweet macam kau , tak sesuai ngan kau . kau mesti tak boleh tahan ngan aku kan ?aku kesian kat kau . kau baik , pandai jage hati aku , tapi kau dapat orang macam aku nie , dah la tak pandai jage hati kau , aku simpati ngan kau . cari la orang lain , aku rase tu yang terbaik untuk kau , tak kan kau nak sakit hati je sepanjang kau hidup ngan aku ? cari la orang lain . it's better :) sorry sebab aku kejam ngan kau . sorry for everything . *asyik mintak maaf je aku nie , pastu buat lagi* manusia tak gune , hahaha . sesuai sangat . 


aku bagi balik hati kau , sorry . tak dapat jage ngan baik . aku ... mintak maaf sangat-2 ! actually , aku takut kau hempuk aku je lepas bace bende nie . hahaha . sorry erk ? k bye ! *baik aku tidur . ade pulak kang berita banjir masuk berita harian esok* banjir ngan air mate aku laa , ape lagi ?


Sayang saya :)
Thursday, 25 October 2012 • 11:09 • 0 comments

Bosannye ! dia nie , pegi off pulakk . ehh ! Lupa plak ! Hye , Assalamualaikum . Cuti ? Yeahhh ! :D Esok kan Raya Aidiladha , ape laa -_- Hurmmm , nak cite nie . kenape orang sibuk jage tepi kain or seluar orang ? kain sendiri tak de ke ? nak calling ngan sape pon , kesah ape , bukannye guna kedit dorang , nak sembang pon , kesah ape , tak guna mulut dorang pon . Haishh ! Dunia ! Tau laa kau nak cegah mungkar , dah orang tu tak buat ape , yg kau sebok pasal ? menyakitkan hati .


Topic lain pulakk laa . Hewhew . Sebelum nie , semue cite pasal alham kan ? sekarang , tak kan ade dah . sebabb ... ade orang yg dah curi hati itew :) Nama dia ? Tak perlu sebut . Tunggu je kat jemputan 12 tahun lagi . InsyaAllah . Banyak dugaan yang kitorang lalui *ayat tak boleh bla* hurmmmm , sedih pulak :'( Btw , dia baik gila ! dah la ada lesung pipit ;) time itew badmood pon dia tetap layan itew , dia tetap pujuk itew sampai itew happy balik . time itew sakit , dia ambik berat , paksa makan ubat . Ubat tu musuh itew ! tolong la jangan paksa . kadang-2 tu , ade jugak sakit hati , itew selalu sedih sebab dia , tapi ... jangan harap la itew nak bagi tau dia . nanti dia kecik hati , sian dia . Tak tau nape , tapi itew memang tak suka bagi tau perasaan itew , marah ke sedih ke merajuk ke , itew tak boleh bagi tau , kalau dia tanye , mesti itew jawab itew okayy , padahal sebaliknye . Dia kene la faham perasaan itew nie . tapi susah sikit laa , itew nie dah la manja , suka merajuk . sian dia , penat nak layan . Itew selalu sakitkan hati dia , tapi dia cakap , TAK . nak jaga hati itew la tuu , tapi .. sian sangat kat dia . itew selalu buat dia marah , itew selalu buat dia sakit hati , itew selalu buat dia cemburu . Hurmmm . Sorry sangat-2 !


Awakk .. tolong jangan tinggalkan saya , saya tak nak kehilangan orang yang saya sayang lagi . saya tau saya banyak sakitkan hati awak , tapi tu semua tak de niat pon nak buat . jangan lukakan hati saya . tolong cantumkan balik hati saya yang dah luka sebelum nie . awak jangan pulangkan balik separuh hati saya yang awak dah ambik kayy ? Simpan . Kunci saya dalam hati awak , jangan bukak , please ? sebab .. saya dah lama kunci awak dalam hati saya . Sentiasa berdoa untuk kita berdua ehh ? Walaupon kita jauh , tak pernah dekat , tapi hati kita selalu dekat kan ? Saya nak mintak maaf dari hujung rambut hingga hujung kuku kaki xD please .. maafkan saya ? Mencintai sesorang kerana Allah . Please remember this sentence . Saya tak kan buat awak sedih lagi . saya ? tak pe . awak buat saya sedih , saya boleh pujuk diri saya sendiri . Tu je kott nak cakap . ehemm ! nak ulang ayat hari tu .
1. Maafkan semua kesalahan saya . Please ? :\ 
2. Thanks sebab dah happykan saya selama nie :)
3. Thanks sebab dah bagi kasih sayang awak kat saya :3
4. Thanks sebab dah bagi separuh hati awak kat saya <3
5. Thanks sebab dah bagi senyuman and lesung pipit awak kat saya xD
6. Thanks sebab dah buang masa , tenaga and kedit awak untuk layan saya ;)
7. Thanks sebab _ _ _ _ jadi _ _ _ _ _  _ _ _ _ _ saya untuk 12 tahun nanti . Haha :P
8. Thanks sebab doakan untuk kita . Aminn~!
9. Thanks sebab dah bagi keychain and surat-2 tu .
10. Thanks for everything :)
Sayang awak Gila ! <3
Ikhlas dari yg comel : Ika xD
#Number 7 , fikir sendiri :P


Tu je kott untuk pagi nie . okayy , Smile always . Esok nak raya ! haha , ngantok dahh 2:08 a.m. now ! Got to Go , bye ! :)



Simple Girl

Photobucket">>>>
Hello . Welcome to my site . My Name is Nur Atikah . Just Call Me Ika . I'm One Of Abdul Rahim Daughter . I'm 13 Years Young . Every Year , I'll Get Many Wish On 27 April .

Profile
MYSOUL

Rewind



Credits


Template By: Nur Uzma Izzati
BaseCode : Cik Pieqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Ika♥