A

//Jelly Buttons
No Title .
Thursday, 28 June 2012 • 09:26 • 0 comments


Hyee awakk ! ye awakk ! :') itew dapat balik rumah 6 hari ! awesome ! MRSM Langkawi je dapat cuti sebab kitorang jadi tuan rumah untuk kejohanan olahraga . Best gile ! Before balik langkawi waktu habis cuti sem hari tu , iaitu 9 June 2012 . Huh ! Die betul-2 mintak clash ! sedih gile nak mampus + mati + meninggal ! itew sayang die lagi ! die tak bagi tau pon kenape die nak clash . die tak piker ke perasaan itew ? sampai hati die . dah banyak air mate itew keluarkan untuk die . itew dah agak dahh . 1 bulan lebih tak jumpe . mesti macam-2 boleh jadi . dulu , die cakap die tak kan lupe itew . itew pegang ayat tuu . tengok skarang ? Lelaki semua macam nie .


Itew ade buat satu diary . itew anggap ape yang itew luahkan tu semua untuk die . itew anggap diary tu die . itew bayangkan yang die dengar ape yang itew luahkan . tapi . . sayang . semuanye die tak dengar . macam mane nie ? tak boleh focus waktu belajar . asyik teringat kat die jee . Tak boleh lupekan die ! He the last boy kayy ! Die Superman itew ! :') Sayang die sangat-2 .


Awakk ! saye sayang sangat kat awakk ! Saye rindu awakk ! :')


Ehhh ! lupe nak cite . Exam for Sem 1 , itew dapat pointer 3.81 . bagi itew , okay la tu . . Sebelum nie , 3.51 . menaik ! Alhamdulillah . Dapat Anugerah Pengetua . Mama ngan abah suruh belajar rajin-2 . Insha-Allah :) Itew nak dapat belajar kat University Oxford Of California . Nak jadi Doktor :) haha . itew memang suke berangan . Heeee :)

Kejayaan datang dari cita-2 . Cita-2 datang dari impian . Impian datang dari angan-2 . Angan-2 datang dari mimpi . Mimpi datang dari tidur . So , itew nak tidur . Bye , Gudnite ! Assalamualaikum .
Ayat : Credit tu Aina Farishah Zainuddin .

p/s : Ayat tu tipu jee . . 






Simple Girl

Photobucket">>>>
Hello . Welcome to my site . My Name is Nur Atikah . Just Call Me Ika . I'm One Of Abdul Rahim Daughter . I'm 13 Years Young . Every Year , I'll Get Many Wish On 27 April .

Profile
MYSOUL

Rewind



Credits


Template By: Nur Uzma Izzati
BaseCode : Cik Pieqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Ika♥