A

//Jelly Buttons
Sayang saya :)
Thursday, 25 October 2012 • 11:09 • 0 comments

Bosannye ! dia nie , pegi off pulakk . ehh ! Lupa plak ! Hye , Assalamualaikum . Cuti ? Yeahhh ! :D Esok kan Raya Aidiladha , ape laa -_- Hurmmm , nak cite nie . kenape orang sibuk jage tepi kain or seluar orang ? kain sendiri tak de ke ? nak calling ngan sape pon , kesah ape , bukannye guna kedit dorang , nak sembang pon , kesah ape , tak guna mulut dorang pon . Haishh ! Dunia ! Tau laa kau nak cegah mungkar , dah orang tu tak buat ape , yg kau sebok pasal ? menyakitkan hati .


Topic lain pulakk laa . Hewhew . Sebelum nie , semue cite pasal alham kan ? sekarang , tak kan ade dah . sebabb ... ade orang yg dah curi hati itew :) Nama dia ? Tak perlu sebut . Tunggu je kat jemputan 12 tahun lagi . InsyaAllah . Banyak dugaan yang kitorang lalui *ayat tak boleh bla* hurmmmm , sedih pulak :'( Btw , dia baik gila ! dah la ada lesung pipit ;) time itew badmood pon dia tetap layan itew , dia tetap pujuk itew sampai itew happy balik . time itew sakit , dia ambik berat , paksa makan ubat . Ubat tu musuh itew ! tolong la jangan paksa . kadang-2 tu , ade jugak sakit hati , itew selalu sedih sebab dia , tapi ... jangan harap la itew nak bagi tau dia . nanti dia kecik hati , sian dia . Tak tau nape , tapi itew memang tak suka bagi tau perasaan itew , marah ke sedih ke merajuk ke , itew tak boleh bagi tau , kalau dia tanye , mesti itew jawab itew okayy , padahal sebaliknye . Dia kene la faham perasaan itew nie . tapi susah sikit laa , itew nie dah la manja , suka merajuk . sian dia , penat nak layan . Itew selalu sakitkan hati dia , tapi dia cakap , TAK . nak jaga hati itew la tuu , tapi .. sian sangat kat dia . itew selalu buat dia marah , itew selalu buat dia sakit hati , itew selalu buat dia cemburu . Hurmmm . Sorry sangat-2 !


Awakk .. tolong jangan tinggalkan saya , saya tak nak kehilangan orang yang saya sayang lagi . saya tau saya banyak sakitkan hati awak , tapi tu semua tak de niat pon nak buat . jangan lukakan hati saya . tolong cantumkan balik hati saya yang dah luka sebelum nie . awak jangan pulangkan balik separuh hati saya yang awak dah ambik kayy ? Simpan . Kunci saya dalam hati awak , jangan bukak , please ? sebab .. saya dah lama kunci awak dalam hati saya . Sentiasa berdoa untuk kita berdua ehh ? Walaupon kita jauh , tak pernah dekat , tapi hati kita selalu dekat kan ? Saya nak mintak maaf dari hujung rambut hingga hujung kuku kaki xD please .. maafkan saya ? Mencintai sesorang kerana Allah . Please remember this sentence . Saya tak kan buat awak sedih lagi . saya ? tak pe . awak buat saya sedih , saya boleh pujuk diri saya sendiri . Tu je kott nak cakap . ehemm ! nak ulang ayat hari tu .
1. Maafkan semua kesalahan saya . Please ? :\ 
2. Thanks sebab dah happykan saya selama nie :)
3. Thanks sebab dah bagi kasih sayang awak kat saya :3
4. Thanks sebab dah bagi separuh hati awak kat saya <3
5. Thanks sebab dah bagi senyuman and lesung pipit awak kat saya xD
6. Thanks sebab dah buang masa , tenaga and kedit awak untuk layan saya ;)
7. Thanks sebab _ _ _ _ jadi _ _ _ _ _  _ _ _ _ _ saya untuk 12 tahun nanti . Haha :P
8. Thanks sebab doakan untuk kita . Aminn~!
9. Thanks sebab dah bagi keychain and surat-2 tu .
10. Thanks for everything :)
Sayang awak Gila ! <3
Ikhlas dari yg comel : Ika xD
#Number 7 , fikir sendiri :P


Tu je kott untuk pagi nie . okayy , Smile always . Esok nak raya ! haha , ngantok dahh 2:08 a.m. now ! Got to Go , bye ! :)



Simple Girl

Photobucket">>>>
Hello . Welcome to my site . My Name is Nur Atikah . Just Call Me Ika . I'm One Of Abdul Rahim Daughter . I'm 13 Years Young . Every Year , I'll Get Many Wish On 27 April .

Profile
MYSOUL

Rewind



Credits


Template By: Nur Uzma Izzati
BaseCode : Cik Pieqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Ika♥