A

//Jelly Buttons
Aku Sedih Tau ?
Tuesday, 13 November 2012 • 09:18 • 0 comments

Mama ! :'( *asal panggil mama pulak nie ? -.- SilapSilap . Hurmmmm , aku rase nak pergi check hati aku la . Macam tak de perasaan je aku nie . Kalau ade pon , aku biarkan je . Dia sakit pon . Aku buat tak tau je . Ye laaa , kene jage perasaan orang lain , perasaan aku tak perlu jage . kau selalu suruh aku happykan kau , diri aku pon tak de yang nak happykan . What the sad life ? huh ! -.- dah la kau cakap "nape awak suke berlakon?" tak rase ke bende tu bodoh ? selame nie aku berlakon depan kau ? kau nie memang , tak pernah percaye aku . tak percaye sangat ke sampai cakap aku berlakon ? terkejut kottt bile kau cakap macam tu . ohhh , lupe . aku bukannye baik sangat pon . memang patut pon kene macam tu . tak pe-2 . Rase macam robot . hahaha ! asyik kene maki je . *bagi aku , tu maki , bagi kau aku tak tau la . aku rase aku boleh tahan lagi . untuk kau , ape pon boleh :) nak tau tak kenape time kau tanye aku diam ? and bile kau tanye nape aku diam , aku jawab aku tak tau nak cakap ape . nak tau tak nape ? sebab aku tengah cover suare aku . faham-2 je la . tak pe laa , kau kan laki , aku nie perempuan . aku patut jage hati kau elok-2 . nanti luka sikit , susah pulak . aku nie dah la tak reti pujuk orang . *rase bersalah nie* . haha . kau tanye aku cane tah , yang aku ingat kau cakap pasal aku nak jage hati kau .. and .. waktu tu sebenarnye aku tengah lukakan hati kau . kan ? macam la kau jage hati aku . tak pe la . tak kisah pon :P hahaha . aku tak boleh nak cite sangat perasaan aku . sikit dah la . yang lain aku simpan selagi aku boleh . bape kali la aku nak cakap . aku nie tak sebaik yang kau inginkan , tengok la , malam nie aku dah buat kau sakit hati kan ? kau mesti sakit hati ngan aku kan ? dah la aku tak pandai buat kau happy , aku tak boleh nak ubah kau . tau tak ? aku dah tak larat nak ubah orang , asyik tak jadi je . aku tak sweet macam kau , tak sesuai ngan kau . kau mesti tak boleh tahan ngan aku kan ?aku kesian kat kau . kau baik , pandai jage hati aku , tapi kau dapat orang macam aku nie , dah la tak pandai jage hati kau , aku simpati ngan kau . cari la orang lain , aku rase tu yang terbaik untuk kau , tak kan kau nak sakit hati je sepanjang kau hidup ngan aku ? cari la orang lain . it's better :) sorry sebab aku kejam ngan kau . sorry for everything . *asyik mintak maaf je aku nie , pastu buat lagi* manusia tak gune , hahaha . sesuai sangat . 


aku bagi balik hati kau , sorry . tak dapat jage ngan baik . aku ... mintak maaf sangat-2 ! actually , aku takut kau hempuk aku je lepas bace bende nie . hahaha . sorry erk ? k bye ! *baik aku tidur . ade pulak kang berita banjir masuk berita harian esok* banjir ngan air mate aku laa , ape lagi ?


Simple Girl

Photobucket">>>>
Hello . Welcome to my site . My Name is Nur Atikah . Just Call Me Ika . I'm One Of Abdul Rahim Daughter . I'm 13 Years Young . Every Year , I'll Get Many Wish On 27 April .

Profile
MYSOUL

Rewind



Credits


Template By: Nur Uzma Izzati
BaseCode : Cik Pieqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Ika♥